Ώρα

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
Υπηρεσίες

  

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:  


  • Μεταφορές με Mini Bus για κάθε περίπτωση και επιθυμία του πελάτη: 
  • Μεταφορές προσωπικού και δημοσίων οργανισμών,
  • Μεταφορές Friends & Relatives,
  • Μεταφορές - Περιηγήσεις,
  • Βραδινοί έξοδοι και κοινωνικές εκδηλώσεις,
  • Μεταφορές Private Group,
  • Μεταφορές υψηλών προσκεκλημένων

Μεταφορές Προσωπικού & Δημοσίων Οργανισμών

Έχοντας έναν αρκετό αριθμό ιδιόκτητων Mini Bus με πλήρη εξοπλισμό, ξεχωρίζουμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε στις μεταφορές προσωπικού και δημοσίων οργανισμών.

Οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες και βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσουν και να σας παρέχουνε την κάθε άνεση.

 

Μεταφορές Friends & Relatives

Αν ταξιδεύετε με φίλους ή οικογένεια μπορείτε πολύ εύκολα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας μας να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες και τον συνδυασμό πολλών διαφορετικών μεταφορικών μέσων μεταφοράς εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Απλώς συνδυάστε τις μεταφορές σας ενοικιάζοντας ένα Λεωφορείο η ένα Mini Bus ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Μεταφορές-Περιηγήσεις

Προσφέρουμε περιηγήσεις σε όποιο σημείο επιθυμείτε.

Είμαστε έτοιμοι να σας οδηγήσουμε σε περιοχές με απίστευτα αξιοθέατα, όπως την Ακρόπολη και να σας πάμε και ακόμα πιο μακριά, εκτός Αθήνας. Επισκεφτείτε μαζί μας, αρχαιολογικούς χώρους και γνωστά τοπωνύμια της πρωτεύουσας και της χώρας.

Βραδινοί έξοδοι και Κοινωνικές εκδηλώσεις 

Όταν αναζητάτε την άνεση και στις βραδινές σας εξορμήσεις, μπορούμε να σας μεταφέρουμε, με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια στους προορισμούς σας. Θα νιώσετε την πολυτέλεια της άψογης εξυπηρέτησής μας και θα κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που χρειάζεται να κάνετε εντύπωση.

 

Μεταφορές private group 

Μεταφορές group με mini buses από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχεία, χώρους αναψυχής, κτλ.

 

Μεταφορές υψηλών προσκεκλημένων

Η μεγάλη μας εμπειρία στην μεταφορά υψηλών προσκεκλημένων είναι μια από τις υπηρεσίες μας που ξεχωρίζει. Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σε σημαντικότατα πρόσωπα τα οποία έχουνε σημαδέψει τον κόσμο. Οι οδηγοί μας είναι άριστοι γνώστες της Αγγλικής και μπορούνε να εξυπηρετήσουνε με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια.

 
bottom-logos-new

Σας αρέσει;


facebook